OM OSS


Jag som är innehavare av kennelnamnet Boxillas heter Hannah Gabrielsson. Jag bor på en liten gård strax utanför Göteborg, tillsammans med min man Jimmy och våra tre söner. Här bor även ett gäng hundar, en katt, lite höns och diverse smådjur. 

Jag har så länge jag kan minnas älskat djur, allt från hundar till kräldjur. Mina föräldrar var aldrig av samma djurälskartyp som jag så det dröjde hela 17 år innan jag äntligen fick min första helt egna hund. Det bev då en liten dvärgschnauzerflicka vid namn Ida, som charmade de allra flesta som hon mötte.

När jag och Jimmy träffades så bestämde vi oss för att skaffa en hund till och den enda ras som han kunde tänka sig var BOXER! Jag hade själv inga direkta erfarenheter av denna ras men eftersom jag så gärna ville ha en hund till så var det boxer det fick bli. 


Sedan dess har det hänt en hel del.

År 2004 fick jag kontakt med Ann som har kennel Twinbox och köpte av henne tiken som förändrade allt. Ebba eller Twinbox Elektra the Gladiator som hon hette i stamtavlan väckte mitt intresse för både hundutställning, träning, tävling och mentalarbete. Jag och Ebba tävlade i lydnad och sök och trots att det var min första tävlingshund så tog vi oss en bra bit tillsammans. Vi blev uppflyttade till högre sök, lydnadsklass 3 och hon fick ett utställningschampionat. Dessutom påbörjade vi utbildningen till sjöräddningsekipage, något som kanske inte är en jättehit när man som jag inte gillar öppna hav. Väldigt kul var det iallafall, så länge vi höll oss på torra land. 

Under tiden som Ebba och jag var som mest aktiva, började jag engagera mig i Boxerklubbens västra lokalområde. Jag blev invald i styrelsen, där jag senare satt som ordförande i några år. Jag utbildade mig till mentalfigurant och ansökte om mitt kennelnamn.

Jag bestämde mig för att Ann skulle få ta en kull på Ebba och jag behöll ur den kullen Shanti.

Shanti blev mamma till Boxillas A- och B-kull. 
KONTAKTA OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna